Kraj maja, pocetak juna, bice PRESUDNI za jednog zodijaka, vazno je da slusa svoj razum!

Kraj maja, pocetak juna, bice PRESUDNI za jednog zodijaka, vazno je da slusa svoj razum!

26. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste skupili ponos i stegli ste srce koje vas boli. Bez obzira sto je tesko, vreme je da donesete jednu odluku. Budite oprezmi, jer  odluka ce biti presudbna za dalje. Zato cete se morati voditi razumom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Imete srce koje bije u grudima, ali ne nekom specijalnom zeljom.Vazno vam je da budete  zadovoljni, a to ce biti vase merilo srece. Svojom dobrotom i ljubavlju osvajate partnera i vreme je da budete srecni.

 

BLIZANCI

Odavno se niste nasmejali, a vreme je da se smejete  i radujete kao i drugi. Tuga zbog necega, zaposela je vase srce i sada je red da se trgnete.  Partner ce vas jako voleti, ali cete ga jos drzati na odstojanju, dok vas ne uveri.

 

RAK

Vase zadovoljstvo uvek se zadrzi na strani, bas kada mislite da ste osvojili cilj. Nikako da pokazete radost, pa ste sebi nejasni.Razmislite sta cinite.Mozda se borite za pogresan cilj! Budite jasni sta je vasa zelja.

 

LAV

Slede vam vrlo prijatni susreti, i sa onom koja vas  odavno gleda. Njoj ce to biti sansa da bude u vasoj blizini, a vama da uzivate u njenoj lepoti. Morate znati  sta zelite jedno od drugoga, i cemu se skupa nadate!

 

DEVICA

Misli vas jasno vode ka jednoj osobi i vreme je da se srede. Morate se odlucii ili da joj pridjete, ili da vas ona ne zanima vise. Vase srce trazi dozvolu da joj smete prici i reci zelje srca svoga. Ona ocekuje trenutak da joj pridjete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2