Kome ce zadnji dani u sedmici doci kao spas, jer ce ih sudbina nagraditi!

Kome ce zadnji dani u sedmici doci kao spas, jer ce ih sudbina nagraditi!

26. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Preumorni ste i trazite samo malo odmora i predaha. Ali ovih dana cete imati jedan lep susret, pa cete svoj umor i zaboraviti. pogled jednih lepoh ociju, na vas ce delovati kao spas terapija. i Sve ce vam biti lakse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Okupirani ste samo jednom  brigom i vreme je da budete razumni.Od vas se ocekuje da ste jako solidarni u brizi, ali da nikako ne preterujete. Vreme je da pokazete jacinu, bas onu za koju su sbvi mislili da je nemate.

 

BLIZANCI

Vec ste na pola puta da svedete neke racunice, i okrenete svoj novi list. Sve sto ste cinili, nervirali se, i nepotrebno se opterecivali, vise necete. Vreme je da pocnete misliti o odredjenim stvarima i o svojim licnim interesima.

 

 RAK

Na putu ste bili da izgubite i zadnju nadu u ljubav jedne osobe, i svoju srecu sa njom. Ovi ce zadnji dani da dodju kao spas za vase napaceno srce. Okrenite se na sve strane, i videcete samo jedne oci.Bice vam uzvracena ljubav, bas ovih dana.

 

LAV

Mada ste lav, ipak se ponekad ponasate kao prava kukavica. Verujte da kukavicluk ne ide uz vas i uz vase  ime, niti uz cenjeni znak zodijaka. Ako ste krivi, skupoite snage, pogazite ponos! Pridjite voljenoj osobi i molite je za oprostaj.

 

DEVICA

Odavno se borite sa demonima svoje bolne preoslosti. Vreme je da se okrenete sadasnjici i danima koji slede.I ne verujete da ce vam zadnji dani sedmice doneti priznanje emocija. I to bas od one koju volite!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2