Lav ovog dana raspolozen,Vaga ce saznati lepe vesti, Vodolijama se smesi novo poznastvo…

Lav ovog dana raspolozen,Vaga ce saznati lepe vesti, Vodolijama se smesi novo poznastvo…

4. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Bili ste nervozni, ali cete se oraspoloziti.Razlog je poznat samo vasem srcu, a za druge, to je jedan lik.Dovoljno da ga vidite i da se setite da vredi ziveti.  Ta osoba ce vam vratiti veru u zivot, i veru u ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Bilo vam je malo drugacije i bili ste veseliji.Od vas se ceka da budete mnogo drugaciji i da idete u smeru ka jednoj vagi.  Ako nije bas sve po vasem, odmah vas obuzima panika. Polako, panici nece biti vreme.

 

BLIZANCI

Idete da se osigurate gde ste i sta ciniti dalje. Nesto vas je omelo u planovima ali nece biti lose. Moracete pokazati strpljenje prema jednoj vodoliji i znati da se ne nervirate.U svakom, slucaju povedite ravcuna kako reagujete!

 

RAK

Vase strpljenje i trpljenje, vec je preslo svaku granicu. Kao da vas pocinje da gusi sopstveno  smirenje. Ne nalazite sebe nigde u tome, a vise necete dati da se vasa dobrota zloupotrebljava. U istom ste problemu, a jedan blizanac i bik  se ponasaju osorno.

 

LAV

Vreme je da ovo bvude vas dan, jer sledi super raspolozenje. Imacete razloga da budete raspolozeni i da se ne nervirate. Shvatili ste kako stoje stvari i uticacete samo tamo gde  imate korist za sebe licno.

 

DEVICA

Pokazite malo vise paznje na svoje izlive  besa, jwert vas nece odvesti nigde. Vas partner vam je pruzio vise, nego i jedan do sada.Budite srecni sto ga imate, jer  ste uz njega napredovali u svakom pogledu.Pred vama uspesan dan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2