Lav ovog dana raspolozen,Vaga ce saznati lepe vesti, Vodolijama se smesi novo poznastvo…

Lav ovog dana raspolozen,Vaga ce saznati lepe vesti, Vodolijama se smesi novo poznastvo…

4. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Necete se nadati necemu posebnom, ali vam sledi bas to. Ono sto cete cuti, bice najveci razlog da se radujete.I bilo je vreme da saznate nresto sto ste odavno ocekivali. I cemu ste se potajno nadali ,i konacno docekali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vase misli putuju brzinom munje i smenjuju se  kao svetlice. Osecanja su vam pomesana i ne znate sta da mislite. I sebi ste nejasni, ali vreme je da dobro saberete i misli i zelje. Vreme je da ste nacisto sta zelite i sta osecate.

 

STRELAC

Pred bvama je dan obaveza, ali i za nove pohode. Tokom dana cete se znati zabaviti sa jednom vagom koja vas odavno vuce ka sebi. Sve misli su vam usmerene ka njoj i vreme je da se radujete.

 

JARAC

Nemojte verovati da postoji sutra, nego se odvazite i zivbite za danas.Optereceni ste onim sto sledi, i ne znate da uzivate u trenutku. Pokazite da znate  da  cenite trenutne situacije, jer cete imati jednu.

 

VODOLIJA

Sami i slobodni, osecate se kao da ste sami na svetu. Mada volite osecaj slobode, ipak je vreme da se  traga za srodnom dusom. Ovog dana vam se smesi  jedno novo poznastvo, a vi vidite vredi li vase slobode.Mozda je to vasa srodna dusa na koju jos niste naisli.

 

RIBE

Vec ste jako radosni i vreme je da se okrenete ka sreci. Nemojte da gusite osecanja, ni svoja niti partnerova.Mozda je vreme za ozbiljne korake, i pokazite da cete se znati da izrazite na najbolji moguci nacin.Ako volite, reci cete, ako zelite novi korak, pokazacete!

Stranice: 1 2