Sve je moguce jer u narednih sedam dana, zvezde igraju ulogu, a karma nekoga  stize!

Sve je moguce jer u narednih sedam dana, zvezde igraju ulogu, a karma nekoga stize!

4. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Sve ce biti do vas jer ce vasi koraci da budu presudni. Nesto ste naumili i necete odustati, mada jos uvek odlazete. Ovih dana cete da zaigrate na kartu svojih planova, pa kako vam bude! Vreme je da se isturite u prvi plan!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Konacno cete se srediti i pokusati da gledate mnogo racionalnije. Ako ste do sada i bili  neodgovorni, od sada cete biti mnogo razumniji. Vreme je za nove korake  i zato je pravo vreme za novi list.

 

BLIZANCI

Upravo ste se zabrinuli za odredjene stvari.Vreme je da pokazete da znate da vodite racuna i moracete da birate povoljne prilike. Jedna ce vam se ovih dana ukazati od jedne vage, a na vama je da vidite sta cete.

 

RAK

Mnogo cete raditi, cak i preko svoje snage. Vreme je da se pokazete u pravom svetlu, ali nemojte samo da mislite sta drugi kazu. Mozda je vreme da pocnete misliti o sebi, i da vas  konacno pocnu zanimati samo vasi licni interesi.

 

LAV

Ako je suditi po nekim pricama, vi ste krivi za ono sto vam se desilo. Vreme je da budete odresiti i da znate sta mozete sebi dozvoliti, a sta ne smete.Vi ste lav, i nemojte da vam drugi sole pamet sta trebate i sa kime da se vidjate!

 

DEVICA

Kao da zvezde igraju ulogu skrivenih posmatraca, tako ce se desavati cudne stvari.Od vas se ceka da budete  odredjeni i smeli u nekim korcima, ali da imate granicu. Ako ste bili neverni, sada  ce karma da dodje po svoje. Bicete kaznjeni za neveru!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2