Sve je moguce jer u narednih sedam dana, zvezde igraju ulogu, a karma nekoga  stize!

Sve je moguce jer u narednih sedam dana, zvezde igraju ulogu, a karma nekoga stize!

4. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste od onih koji odmah pokazu osecanja, nego se malo preispitujete. Sto se tice emocija uvek ste u dilemi. Sve dok srce ne prevagne na jednu stranu i ne kaze da ste ludi od ljubavi.Partneru je dovoljno da vidi sta osecate, cak  i da ne kazete ni rec.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Imacete priliku da se pokazete pred jednom osobom, a vi to iskorstite. Ako vam se svidja, pokazite se u najboljem svetlu. Vasa takva slika ce da ga  ponese ka vama i verujte da vam nece odoleti.

 

STRELAC

Ako ste bili tvrdoga srca za jednu ribu koja vas voli, sada ce vam to biti zao. Vama se cinilo da niste  grubi, ali vase ignorisanje jeste delovalo  grubo, na njenu ljubav.  Sada je konacno primate u srce, sad kad je nezainteresovana.  Stize vas karma!

 

JARAC

Od vas se ceka da budete jaci i da pokazete  da znate da se izborite za ljubav.Vreme je za neka nova bedjenja i nove korake. Sve sto je za vas vazno sada, jeste da vas ne odbije onaj ko vam se svidja.

 

VODOLIJA

Nema nista novo da vas ceka narednih dana, ali ce vam biti lepo. Vreme je da se okrenete u smeru koji vas nosi  i koji vas vodi dalje. Ici cete za obavezama, ali cete biti van njih, u drustvu koje vas voli i sa kojim vam je prijatno.

 

RIBE

Plovite kroz odredjeni period zivota i ovih dana cete resiti neka zivotna pitanja. Imate podrsku jedene osobe i to ce vam biti dovoljno. Ako i krene mimo plana, podrska je tu. Za ljubav je uvek potrebno dvoje.

Stranice: 1 2