U ovoj sedmici, NAJVISE SRECE ce imati ova TRI znaka!

U ovoj sedmici, NAJVISE SRECE ce imati ova TRI znaka!

5. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Idete napred bez osvrtanja nazad, i ono sto vam ostaje, jeste da pratite situaciju.Gledate sa strane  sta se zbiva i vrebate svoju priliku.Vreme je da se okrenete napred  i da ste pomireni sa onim sto je  tu. Tako ce vam biti lakse.

 

BIK

Vasa ljubav mora da se miri  sa nekim cinjenicama sa kojima se stalno spotice. Spoticu se i vase emocije u talasu koji vas gusi.Trebate ih pokazati jednome bicu, a ono vas izbegava.Da li vas zacikava, ili je u pitanju luda ljubav?

 

BLIZANCI

Mozda je vreme da zahvalite sudbini i na losim i na dobrim stvarima.Od vas se ceka da budete onaj koji ce sada znati da gleda stvari sa druge strane.Ljubav ce zakucati u vasem srcu zbog jedne vage koju vam zvezde salju i bicete prvi srecnik ovih dana.

 

RAK

Niste odusevljeni razvojem situacije, ali bice malo bolje.Nesto vam se stalno preci na putu ostvarenja zelja.Ni sami niste svesni svoje dobrote, i red je da pokazete zube. Za srecu ne mozete biti dobrica, morate  biti otresiti.

 

LAV

Mozda ste drugi srecni zodijak ovih dana, a da necete ni pomisliti. Desice se neke dugo zeljene stvari, i srce ce vam biti na mestu.  Odavno ste isli za necim i vreme je da se srede i nepovoljne prilike i vase beznadezno srce.

 

DEVICA

Odavno u prici vredjate jednu osobu, onako kroz neke komentare. Ne slutite da to cinite pomalo i svesno, ali ce vas  sada da stavio na distancu. Ne pitajte se zasto, kada ste  svesni da ste ljubomorni na nju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2