U ovoj sedmici, NAJVISE SRECE ce imati ova TRI znaka!

U ovoj sedmici, NAJVISE SRECE ce imati ova TRI znaka!

5. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec imate pred sobom neke lepe situacije koje su se desile. Zelite da svim doprinesete da nastave i dalje  i da sve bude isto.Pazite sta cinite, jer ne smete se lako opustiti. Sledi nesto sto ce da pomuti vasu srecu.

 

SKORPIJA

Niste u prilici da menjate stvari, ali neke sitne izmene bi dobro dosle.Mozda biste mogli na te sitne da uticete i da pokazete. Ovih dana se morate ohrabriti da odgovorite jednoj osobi na njena neistinita ogovaranja.

 

STRELAC

Odavno idete u smeru koji vas sprecava na veci uspeh. Vi ste zadovoljavate sitnicama, a verujte da biste mogli da  budete kompletno srecni.Stali ste na noge finansijski i samo je potrebno da pridjete jednoj ribi. Ona ce vas usreciti, pa ste treci srecnik.

 

JARAC

Vase emocije se taloze, a nikako da se pocnu rasipati tamo gde ih morate proslediti. Vreme je da se odrede neki vasi prioriteti u zeljama. Krenite i vidite kako ce vas sreca  sama da uzme pod svoje.

 

VODOLIJA

Imali ste sumnju u jednu vagu, i bili ste u pravu. Samo  vas je gledala, a vec je sa drugim. Vasa je sreca sto ste odoleli na njene poglede, inace biste bili povredjeni.Ovih dana vam sledi susret sa pravom osobom za vas.

 

RIBE

Kada se ostvare vase misli, i vase reci pretvore u dela, tek cete tada  biti srecni.Vasa sreca nije daleko, lezi u jednom strelcu koji ce vam prici. Vreme je da se okrenete ka njemu i da se sretnete sa pogledom punim ljubavi.Neke dugo cuvane reci , same ce sici sa usana!

Stranice: 1 2