KOJIM ZNACIMA je  SUDJENO da OSTANU  ZAJEDNO, dok za dva znaka NEMA SRECE NIKADA SKUPA?

KOJIM ZNACIMA je SUDJENO da OSTANU ZAJEDNO, dok za dva znaka NEMA SRECE NIKADA SKUPA?

7. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa nesigurnost ce se morati malo da popravi na bolje. Vreme je da pokazete da ste na visini zadatka, bas kao zrela osoba. Imacete prilku da razmisljate o srodnoj  dusi koju jos niste sreli, a mozda jeste, a ne znate!

 

BIK

Vreme je da dobro promislite sta cete dalje. Ovako vise nece moci i vreme je da znate sta vam je ciniti. Od vas se ocekuje da pokazete spremnost na svakom koraku i da svoje srce ne poklonite pogresnoj osobi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

SDamo vas astro vam ukazuje na zajednicku buducnost sa jednim rakom.Slucajno ste se sreli i nasli u istim zivotnim okolnostima. Upravo zato sto vam zivoti slicni, razumete se, i sudjeno vam je da cete ostati zajedno!

 

RAK

Mozda ste voleli i druge i lepse osobe, ali  sa boljim niste nikada bili.Sa onim sa kojim ste trenutno, sudjeno vam je. Ne samo da ce se  mnogi buniti i govoriti da ste nemoguca kombinacija, vase su se duse prepoznale.

 

LAV

Uzalud neka osecanja, ipak se vasa ljubav gubi. Jedan vas je rak ludo voleo, ali nistew mu dozvolili da  vam  ostane zauvek.Kao da ste se samo poigrali sa njime, vasa je ljubav ubrzo splasnula, a njegova tuga ostala vecna!

 

DEVICA

Dali ste se onome ko vas je  je zaveo, tek onako da mu budete broj. Vi ste davali srce a on je zeleo avanturu. Vi ste sanjali buducnost zajedno, a on je zeleo samo sadasnjost. Sa jednim ste ovnom  nemoguca duza veza i zato se pomirite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2