KOJIM ZNACIMA je  SUDJENO da OSTANU  ZAJEDNO, dok za dva znaka NEMA SRECE NIKADA SKUPA?

KOJIM ZNACIMA je SUDJENO da OSTANU ZAJEDNO, dok za dva znaka NEMA SRECE NIKADA SKUPA?

7. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne znate sta zelite, niti ko je vasa srodna dusa. Odavno i uporno tragate za onom koja bi razumela vase strahove i pomogla da nestanu. Stalno naidjete na one koji vas ne razumeju dovoljno.

 

SKORPIJA

Osecate da ste povredjeni i da cete i ostati takvi, nesrecni i tuzni. Volite jednoga lava, i on kao da voli vas, ali oboje trpite pritisak sa strane. Cak i da budete skupa, nije vam zajedno sudjena sreca, jer cete uvek osecati pritisak strane koja vas ne trpi.

 

STRELAC

Vreme je da se malo pokrtenwete i da ne gubite vreme.Zivot ide i nije sve po vasem i  onako kako zamislite.Srce vam kuca u smeru  vaseg avanturistickog duha a vreme je da menjate tok stvari.Mnogo veza, a srodna dusa gde je?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Nosite tugu u srce sto vas nije voleo jedan lav, ali verujte da vas ceka sreca. USkoro cete sa jednim lepim bikom da budete srecni.Bice to ljubav koja se ne meri ni novcem, ni imenom.  Jedna lepa veza zasnovana na osecanjima dva srca.

 

VODOLIJA

Imali ste veza i vezica, ali sadfa ste u prelepoj vezi. Vasa je ljubav planula i dali ste srce devici koja vam uzvraca na isti nacin. Osecate kao da je to ono pravo, ono o cemu ste sanjali. Vreme je da jedno drugom priznate istinu.

 

RIBE

Ako su zvezde pokazale da vam je sudbina jedna vodolija, sta traziti vise? Vec osecate i njene poglede, ali i nesto jako cudno sto vas ka njoj vuce. Da l;i ce to biti da je magija i osecaj koji jednu dusu privlaci onoj drugoj?

Stranice: 1 2