Evo koji znaci ce do kraja meseca morati da se pomire sa najvecom tugom!

Evo koji znaci ce do kraja meseca morati da se pomire sa najvecom tugom!

8. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se urotili sa tihom tugom, ali cete se malo opustiti.Nesto sto sledi donece vam neke sitne radosti, pa ce one da zamene vasu tihu tugu. Vreme  je da se srede neke licne stvari, kako se vise ne bi povratila.

 

BIK

Vec ste na zadatku koji vas vodi  da nesto uradite od svoga zivota. Ako ste ga do sada tracili, sada je vreme daq pokazete da cete se uozbiljiti. Vase godine su dovoljno zrele da sami odlucujete o sebi i ne uzdate se u druge.

 

BLIZANCI

Trenutno ste zadovoljni svojim stanjem, a bili ste tako nesigurni.I dalje morate reagovati sa razumom, i samo svoje stvari da vodite razumno. Situacija u kojoj se nalazite, dosta je slozena i zato budite pametni i pazite kako reagujete.

 

RAK

To sto ste smireni, sto ne reagujete zestoko i ne placete, ne znaci da ste neosecajni.Vi samo znbate da potisnete sve svoje nemire, boli i tuge, duboko, i da ih prosto zakljuvcate u sebi. Ne smete tako dugo, morate planuti i pokazati zube! Vreme je za promene.

 

LAV

Ako ste i znali sta zelite, sada vise necete znati. Jedan rak vam je pomutio pamet i sve misli vas vuku ka njemu.Suvise ste ponositi da biste  svoje srce  gusili cutanjem, ali jos necete da se odate da vam se svidja.

 

DEVICA

Jako ste srecni zbog  jednog dogadjaja ili, nazovimo je, sanse koja vam se ukazala.Imate mogucnost da radite  a da se istovremeno i odmarate i to ce biti velika sansa. Vreme je za nove korake i vasa sansa ce biti zaista nesto sto se jednom ukaze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2