Evo koji znaci ce do kraja meseca morati da se pomire sa najvecom tugom!

Evo koji znaci ce do kraja meseca morati da se pomire sa najvecom tugom!

8. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste trebali da nesto  pokazete  i da se  priblizite osobi do koje vam je stalo.Bilo da je to neki mali signal obozavanja ili tek slucajno uhvacen pogled. Vreme je da se srede neki novi momenti, a vi pokazite sta osecate prema jednoj  skorpiji.

 

SKORPIJA

Cesto zelite da se vas pogled sretne sa ocima jedne skorpije kojiu vec obozavate. Ona vam stalno izmice  poglede, kao da vas namerno provocira. Mozda se tako samo zeli uveriti u jacinu vase simpatije. Sledi susret koji ce sve pokazati!

 

STRELAC

Nece vam biti potrebne reci, da biste osvojili jednu  devicu. Kada vam se sretnu pogledi, sve ce obomu da bude jasno. Od vaseg srca, do njegovog srca, vase duse vec pevaju o ljubavi. Samo malo vam treba da se sretnete!

 

JARAC

Retko ko moze da se nosi sa onim sa cime se nosite vi.Mada se retko kada zalite, sada ce vam biti jako tesko. Vec ste na ivici da pokazete da vam je svega dosta. Vreme je da nesto menjate, jer ovako vise nece vredeti.

 

VODOLIJA

Znate li ko vam se svidja i ko je onaj ko misli o vama?Vreme je da se srede vase misli koje su jos i epovezane i esigurne.Verujte da vas neko voli i da je sada pitanje srece, hoce li to biti bas ona o kojoj sanjate!

 

RIBE

Bili ste tuzni, ali vas sada neko zeli razveseliti. Verujte da je tako najbolje i da vas neko zeli zauvek nasmejanohg pored sebe. Dakle, ono sto je bilo, zaboravite.Novi je zivot pred vama i vreme je da se srede  vase misli.

Stranice: 1 2