Evo kojim zodijacima je sudjeno da svoj  ZIVOT PROVEDU ZAJEDNO!

Evo kojim zodijacima je sudjeno da svoj ZIVOT PROVEDU ZAJEDNO!

8. lipnja 2022. 0 By Maja

Ova dva para zodijaka su savrseni jedno za drugo.

OVAN i VAGA

Ova dva zodijaka se po mnogo cemu razlikuju, ali jedno ih uvijek spaja a to je njihova vjera u iskrenu ljubav. Dok ovan ipak cesto sebi uzme za rpavo da vodi glavnu rijec, vaga je ta koja itekako zna da mu parira. Svadje u vezi ova dva znaka nisu ceste, jer njima je uvijek preca harmonija do koje oboje mnogo drze.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan cini sve za  ljubav, ali isto tako i vaga. Desi se da sudbina razdvoji puteve ova dva znaka, ali njima je na kraju ipak sudjeno da budu zajedno.

Za svoju srecu se uporno bore i nece dozvoliti da se bilo ko petlja u njihovu vezu. Oni svoje probleme rjesavaju sami. Nje im potrebna treca strana koja ce se zauzimati za njih, oni vrlo dobro znaju da se izbore za svoju srecu.

Ovan i vaga su savrsen par  kojem je ljubav prosto uvijek na prvom mjestu. Sudbina ce ih stavljati na razna iskusenja, ali jedno je sigurno, ova dva znaka su rodjena da svoj zivot provedu zajedno.

Velika je njihova ljubav sa kojom se malo koja moze ravnati. Ovan jeste vodja zodijaka, ali sa jednom vagom na svojoj strani i on postane najveci emotivac na svijetu.

Vaga je ipak ta koja drzi balans u njohovoj vezi, jer  njena zivotna vodilja je ljubav. Sudbina zeli da ova dva znaka budu zajedno, njima je zajednicki zivot sudjen.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2