Saznajte sta vam pripremaju zvezde-jednom sledi veliko bogastvo!

Saznajte sta vam pripremaju zvezde-jednom sledi veliko bogastvo!

8. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Zvezde vam pripremaju  odlicno raspolozenje, a vi ste jako skromni. Zato ce to za vas da bude i vise nego ocekujete. Slede vam prijatni trenuci i vreme je da se radujete. U prilog ce vam ici sve sto je vezano za jednu osobu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Zvezde vam spremaju veliku resenost na nesto. Da li se tu radi o vasoj  ljubavi, vasim vaznim odlukama koje se ticu emotivnog polja ili zivota u celini? To znate samo vi i vreme je da se vodite svojom odlukom koju ste vec doneli.

 

BLIZANCI

Zvezde vam pripremaju i buru i oluju, a na vama je da  prezivite brodolom. On ce tek da stane kada se krenu vas partner i vi da prepirete oko jedne stvari. Kad su oba partnera tvrdoglava, kao sto ste vi, moze svasta da bude.

 

RAK

Zvezde su vam pripremile mnogo obaveza, i morate ici za njima.  Vama su obaveze uvek nuzni prioritet, i nikada niste trpeli kritike.Mada cete zapeti  i biti preumorni, ovo je sansa da zaradite mnogo i da stanete na noge, kao bogat covek!Sansa da promenite svoj zivotu celini.

 

LAV

Kazete da ne verujete zvezdama, a trazicete pomoc od njih. Vas partner ce vas izneveriti i to ce vas jako zaboleti. Umesto da bolujete bol, vi cete kriviti nebo, ali ipak ce vam zvezde da pipreme pomirenjesa voljenim bicem.

 

DEVICA

Ono sto vam ukazuju zvezde, bice odmor koji ce vas oporaviti i dati vam novu snagu. Kao da cete se preporoditi, slede vam prijatni trenuci.Vase srce ce se radovati jednom novom susretu koji ce vam dati krila.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2