Pred ovim znacima su velike promjene na polju ljubavi: Srce ce im se slomiti!

Pred ovim znacima su velike promjene na polju ljubavi: Srce ce im se slomiti!

8. lipnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Vama je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu jer vi ste bez imalo sumnje zodijak koji zivi za ljubav. Uvijek ste zeljeli samo srecu u svojoj vezi jer jako vam je bitno da ne vladaju nesuglasice i problemi. Uvijek ste spremni da se borite za svog partnera jer vi ste zajedno ostali kako u dobrim tako i u losim vremenima. Spremni ste da ucinite sve za tu ljubav, ali vasa ljubav ce biti iznevjerena.

Pred vama je veliko razocarenje koje ce vam slomiti srce.

Ocekuju vas saznanja koja ce vam donijeti samo tugu jer pred vama je saznanje da vam voljena osoba nije bila vjerna. Velika tuga je pred vama koja ce sve da promjeni jer vi ste i previse ponosni da bi preko tako necega presli. Nece vam biti lako ali vi cete morati da se suocite sa promjenama koje ce vam donijeti samo tugu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vasa ljubav prema voljenoj osobi je uvijek bila samo iskrena. Vase srce je iskreno i nikad niste dozvoljavali da se neko petlja u vasu vezu. Mnogo cinite kako bi vasa veza bila samo sretna ali u zadnje vrijeme imate velike sumnje koje vam ne daju mira. Vi sumnjate u vjernost voljene osobe i nazalost vase sumnje ce se ispostaviti kao tacne. Vi cete saznati da vas partner vara sto ce vam slomiti srce jer tako necemu se nikad niste mogli nadati.

Ocekuju vas promjene koje ce vam donijeti veliku tugu jer vas ocekuju desavanja koja ce vam jako tesko pasti.

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu jer voljena osoba priznaje nesto jako vazno, nesto sa cim se necete moci pomiriti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu jer promjene koje su pred vama ruse sve vase nade za sretnu zajednicku buducnost. Ocekuju vas desavanja koja ce vam donijeti tugu kakvoj se ni sami niste mogli nadati, ali sve to ce vam samo otvoriti oci.

Stranice: 1 2