Jedan znak ce krenuti PUTEM SRCA SVOGA, makar i STRANPUTICOM!

Jedan znak ce krenuti PUTEM SRCA SVOGA, makar i STRANPUTICOM!

10. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi vec dugo nosite jedmnu zelju u srcu, ali nista vise! Svi znaju da niste lenji, a to je znak da ste uplaseni!  Cega se plasite i zasto ne krenete za zeljom srca svoga.Vreme je da se osmelite i krenete, makar i stranputicom.

 

BIK

Vas osecaj je  da se morate  sklanjati od problema i ne reagovati onako kako vi to znate. Vreme je da spustite loptu i jos ovog dana pocnete da razmisljate.Vasa okolina ocekuje da pokazete zrelost razmisljanja u reakcijama  koje slede.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ljutite se i brzo planete zbog sitnice, pa cete zbog krupnih stvari da budete u problemu. Moracete pokazati da znate sta se desilo i imate li obrazlozenje za sve!  Vreme je da pocnete vrednovati stvari , i da se usaglasite sta je bitno, a sta nebitno!

 

RAK

Imate osecaj  tuge koja lezi na dnu duse , jer ocekujete nesto nepovoljno.Ceka vas susret sa nekim i vec osecate da ce biti nepovoljan. Vas ishod  ce zavisiti od oboje i nacina na koji pocnete i budete vodili razgovor.

 

LAV

Nemojte da krivite druge, krivi ste vi i vas ogroman ponos. On je omeo vasu srecu koja je bila u zacetku, i poveo vas  krivim putem.Danas ocekujete da partner shvati vase pravdanje i da ga prihvati u potpunosti.Nece moci!

 

DEVICA

Jako ste nesigurni a nije vam to dobro. Nadjite neko osrednje misljenje i  drzite se njega. Bas zbog vasih previranja u ubedjenju, danas ce neko misliti da ga lazete.Nije ni cudo, kad cas pricate ovako, a cas onako!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2