Jedan znak ce krenuti PUTEM SRCA SVOGA, makar i STRANPUTICOM!

Jedan znak ce krenuti PUTEM SRCA SVOGA, makar i STRANPUTICOM!

10. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Postali ste mnogo sigurniji u sebe i vas partner to uocava. Od vas ocekuje samo da  pokazete da znate sta hocete, a sta necete, i da se drzite svoga stava.On ce vas ispostovati u tome. ali moracete i vi njega u njegovim zahtevima.

 

SKORPIJA

Imate srce koje se ponasa kao plasljiva ptica, a tako ne sme!Moracete ad se osmelite i jasno i glasno pokazete sta hocete. Od vas zavisi da li cetze biti srecni ili nesrecni. Zato se opredelite sta cete i budite i hrabriji i smeliji.

 

STRELAC

Vase srce zeli da se uveri u ljubav jedne vodolije. Na vama je da dodjete do njegovog srca i da se prosto  ustanite u njegovo srce.Vasa ljubav ce se  moci da  da se izbori za ono sto zelite i vasa ljubav  ce prevladati.

 

JARAC

Vas  osecaj da ste verni jednoj ribi, ne cini vas srecnijim. Od vas se ceka da budete  neko ko ce znati da pokaze  sta hoce, jer je red za to. Ako do sada niste znali kako da zavredite neciju paznju, sada cete se uveriti i kako!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  VODOLIJA

Nemojte da dalje zavlacite  jednoga strelca i da ga mucite tako sto ga izbegavate.  On vas voli i morate mu dati sansu da vam to i pokaze. Zasto se pravite ludi i zasto izbegavate da budete sa njim, kad i sami gajite nesto lepo i cudno!

 

RIBE

Danas cete imati priliku da pokazete da volite nekoga. Ako ste do sada i krili osecanja, sada cete ih morati kanalisati do jedne device. Volite je, bas kao i ona vas ali se necete tako lako odati sa osecanjima srca. Kad srca pocnu da govore recima ljubavi, bicete najsrecniji zodijak dana!

Stranice: 1 2