Saznajte kako vam se zavrsava sedmica i kako ce vam POCETI SLEDECA! Jednom nesto MAGICNO!

Saznajte kako vam se zavrsava sedmica i kako ce vam POCETI SLEDECA! Jednom nesto MAGICNO!

11. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Samo malo odmora, da biste imali opet onaj ludi tempo.Vase obaveze uvek prednjace i tome se zalosti vas partner. Stalno ce vam sugerisati da ste vi  krivi za vasu emotivnu vezu u raskolu. Sledi vam ultimatum sa partnerove  strane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Verujte da se necete uspeti odmoriti od starih, a cekaju vas nove obaveze.Milo ili krivo, moracete da izvrsavate sve sto se od vas ocekuje.  Nema ljutnje, vama treba jer ste u losoj finansijskoj situaciji.

 

BLIZANCI

Umesto bar malo da se opustite i odmorite, vi se vec zalite i brojite.Ne samo da brojite obaveze koje vas cekaju, nego  cete se zaliti na velike novcane izdatke.Ako vam je za utehu, sav svet je u istim , ili slicnim problemima!

 

RAK

Vama ce biti potreban mir, i da razmislite u miru, sta i kako dalje. Ova sedmica se ipak zavrsila zadovoljavajuce i vreme je da  mislite na naredne dane.Vec imate zacrtan plan, a imate i nesto na umu  sto biste trebali.

 

LAV

Vreme je da se saberete i vidite sta vas vodi i sta vas odrzava.Radite mnogo, a da se odmorite i ne znate bas. I sada cete biti u nekom drustvu koje nece biti vas izbor, ali morate biti deo. Bas onako kako vam se i nametne.

 

DEVICA

Reci ce vas kostati, ali ne samo obicne i prazne reci! Radi se o necemu vaznom sto ste poverili jednom prijatelju. Tek cete  shvatiti da je bolje da ste ih rekli pred partnerom, jer ce vas kostati i svadje, a mozda i neceg sto ce biti sasvim razumno resenje u toj situaciji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2