Saznajte kako vam se zavrsava sedmica i kako ce vam POCETI SLEDECA! Jednom nesto MAGICNO!

Saznajte kako vam se zavrsava sedmica i kako ce vam POCETI SLEDECA! Jednom nesto MAGICNO!

11. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da makar jedan dan ne mislite o problemima, niti obavezama.Zelite da se malo opustite i da budete sami sa sobom. Bas kao da ste u situaciji da izmerite sve protekle dane, nacinjene korake i izgovorene reci.  Naredni dani moraju biti smernica u jednom pravcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Jeste li culi nesto nepovoljno, ili vas je neko nesvesno, ili svesno povredio? Mozda je dotakao u vasu dusu, a vi ste u nju zatvorili sve sto se tice proslosti. Savet je da ne date  da ona pokusa da ozivi, makar ni u secanju, a kamoli u bolu koji ste zakopali.Trgnite se!

 

STRELAC

Jako ste sigurni u sebe, pa zasto ste onda tako zbunjeni? To sto se ponasate neuobicajeno, samo je povod da pokazete da ste povredjeni. Ako je u putanju kolega, udaljite se ili ga drzite na odstojanju. Ako je partner, onda je vreme za razgovor.

 

JARAC

Vase srce kuca zarom  za  jednu vodoliju, i vi ne znate kako da se ponasate. Cas vas pogledaa ca vas ignorise, pa ste jako zbunjeni. Razmislite da li je to signal za pocetak nove sedmice da dodje i sa novom ljubavlju?Sledi nesto magicno!

 

VODOLIJA

Ponasate se kao dete prema jednom jarcu,  i deluje kao da ga grdite, pa mu odobravate. Svesni ste valda njegove ljubavi kroz poglede? Prati vas kao senka i vreme je da pustite da vam se priblizi!

 

RIBE

Ako ste imali lose dane, pa ste nervozni i besni, ne bojte se! Pocetak naredne nedelje ce biti jako lep i za vas kao za pozeleti. Sunce ce vas grejati od susreta sa jednom osobom koja ce vas opciniti.Dace vam krila i volje i poleta!

Stranice: 1 2