U narednih tri dana, dolazi do pomirenja ovih znakova:LJUBAV im je POSEBNA i TRAJNA!

U narednih tri dana, dolazi do pomirenja ovih znakova:LJUBAV im je POSEBNA i TRAJNA!

11. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Imacete male duele, ali nista znacajno, niti tako zestoko, da biste bili u svadji.Vi i vas partner se dobro poznajete, pa se znate nadmetati u nekim temama.Oboje ste inteligentni i za oboje je plus, kada imate sta reci. Samo ljubav ne mesajte u to!

 

SKORPIJA

Vasa ljubav  ce da igra ulogu koja vas nece bas poneti, niti tako uciniti poznatim.  Idete korak po korak, i bicete jako verni  u pocetku. Uvek vas ponesu lude emocije pa kasnije splasnu.Vasa okolina shvata da to nije ono sto zelite, a vi se ne mirite sa istinom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Mozda cete uskoro biti u fazi koja vas nosi napred, ali necete moci opdrediti pravac. Zato budite spremni da vas nosi, pa gde god vas poonese. Srce ce vas vuci ka jednom biku, a on vas nece bas zagledati.

 

JARAC

Zelecete paznju jedne ribe, ali vas ona nece udostojiti paznje.Mozda biste mogli da joj trazite obrazlozenje zasto to cini! Ako budete uporni, mozda nesto i ostvarite, pa zato idite za zeljama koje vas vuku.

 

VODOLIJA

Odavno sledite mesta gde odlauzi jedn aosoba koja vas zanima. Vase interesovanje za nju je sve vece i vece. Vreme je da joj pridjete i budete direktni, i jasno i glasno kazete da vam je ona glavna misao i jedina zelja.

 

RIBE

U losoj ste emotivnoj vezi koja stalno trpi nesuglasuice.Nikako da se resite  da  razgovarazte i konacno ili raskinete ili da prekinete  sa neslaganjem. Odavno vas gleda jedan jarac i sanja snove o vama.Rado bi vam poklonio srce, pa razmislite!

Stranice: 1 2