KOME ce naredni dani doneti NOVCANU SRECU u novoj sedmici?

KOME ce naredni dani doneti NOVCANU SRECU u novoj sedmici?

12. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Niste odusevljeni pozicijom i stanjem srece. Nekad vam se javi osecaj da ste jako nesrecni, i da vas nista nece. Od vas se ocekuje da se malo trgnete i da vise radite, pa mozete ocekivati i bolju novcanu situaciju.

 

BIK

Vi skoro nikada niste zadovoljni novcem, jer vam uvek treba. To samo opravdava stanje vase  finansijske situacije koja vas nervira. Stojite dosta lose, ali i za to ima leka. To je svakkako pozajmica od jednog prijatelja.

 

BLIZANCI

Za situaciju u kojoj ste trenutno, bilo bi dobro da odnekud kane neki dobitak.  Smatrate da bi znatno olaksalo sve vase muke i problem u kojem ste.  Moracete se nekako preneti  ovih dana i paziti gde i zasto dajete.

 

RAK

Trenutno stojite jako lose, i skoro da ste bez dinara.  I ono sto ste imali skriveno, dali ste, i sada se morate preneti do narednih primanja.Radje cete biti neceg, nego da pozajmite. To ne volite, ali ste radili mnogo, pa cete imati kasnije.

 

LAV

Vas ce tesiti to sto imate zaradjeno, jer radite na dve strane. Problem je sto ce vam trebati ovih dana, a vi necete moci  dozvoliti da neko oseti da nemate, a kamoli da se i uveri. Mudri ste, pravicete se umornim i bolesnim kada vas prijatelji budu zvali na provod.

 

DEVICA

Dajete na neke sitne stvari, i cak i ne vodite racuna, trebaju li vam. Tako ne razmisljajuci i potrosite veci deo. Trenutno sada ste dosta tanki i vreme je da se  vase finansije poboljsaju.  Morate biti ozbiljniji kada su troskovi u pitanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2