KOME ce naredni dani doneti NOVCANU SRECU u novoj sedmici?

KOME ce naredni dani doneti NOVCANU SRECU u novoj sedmici?

12. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se istanjili sto se tice novca jer niste dobro raspodelili. Obicno vise vodite racuna o tome, ali ste sada imali i vece izdatke. Vase finansijsko stanje se svodi na krajnost. Ili imate, ili nemate, a sada ne znate sta reci.

 

SKORPIJA

Dosta ste jaki, i uvek vam ispada neka nova sansa. Mada ce vasi troskovi da premase ono sto ste odvojili da trosite, ipak ce ostati i vama. Za divno cudo, jedna lepa povisica u najavi, jer ste svojim trudom i odgovornoscu i  zaradili. Dakle, smesi vam se novcana sreca!

 

STRELAC

Zasto uvek ciljate na velike pare, a nikada da se zadovoljite  sitnim stvarima? Vasi su ciljevi cak i za vas, jako veliki. Savet je da cuvate to sto imate i da pazite gde i sta trosite. Od vas  se ceka  da se spustite na zemlju i ne mastate o nemogucem.

 

JARAC

Vasa mogucnost prelazi sve situacije koje ste imali i koje ste iskoristili. Na novu sansu zarade i ne racunate, ali ce vam se ona ukazati. Pred vama je sedmica koja vam donosi sansu lepe zarade. Samo od vas zavisi  sta cete!

 

VODOLIJA

Nikako  da se  srede vase misli, i to kako cete se preneti ovih dana. U losoj ste novcanoj prilici, a plasite se pozajmice. Ne volite da vas bije glas onoga ko nema, i zato izbegavate da pozajmite.  Jednog cete prijatelja zamoliti na diskrecju.

 

RIBE

Ako ste i bili tanki novcano, vama nije smetalo. Svesni ste svojih mogucnosti, i ono sto imate, vi se toliko i protezete. Necete trositi na gluposti, nego kao i uvek, raspodelicete na vaznije potrebe.

Stranice: 1 2