PONEDELJAK, novi pocetak, nova sedmica, nova sansa za ljubav!

PONEDELJAK, novi pocetak, nova sedmica, nova sansa za ljubav!

12. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Okrece se kolo zivota i dolaze novi dani, a vama je stalo da bas ovaj pamtite po necemu.Za mnoge je samo obican dan, a vama ce biti sansa za novu ljubav. Stara je ostala u tami proslosti i sada trazite svetlo  u liku jedne device.I zaista, bicete srecnik ovog dana!

 

BIK

Ponasate se kao da vas nista ne zanima, a u sebi  se grizete. Vasa je briga sto ste tako  nemocni da menjate stvari.Ipak cete moci da povedete bar jedan razgovor. Tek da ne  zazalite sto niste bar pokusali nesto! I isplatice vam se!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Korak ste do cilja koji vas vodi i kojem tezite iz dana u dan. Vec vam nestaje snage i na  ivici ste volje da  odnastavite dalje ili da odustanete. Nemojte to ciniti, vreme vam ide na ruku, ai siztuacija ce!

 

RAK

Imate more obaveza i vreme je da ih zavrsite. Svesni ste  da vam nema ko pomoci i da morate sami da se izborite. Od vas se ceka da  budete azurni, a partner  nikako da shvati da stepreumorni i da ga ne zapostavljate svesno.

 

LAV

Susret do kojeg ce doci, bice za neocekivan za oboje.Sto se tice vas, vi cete  svesno ivci tamo, gde se nadate da cete ga videti. Sto se tice partnera, i on ce se malo iznenaditi, ali u dubini duse, kao da se i nadao susretu.

 

DEVICA

Imate odresene ruKe sta da radite i sta da cinite. Vas partner ima puno poverenje u vas i vase  korake i poteze. Verujete da ce uciniti bas ono sto je za oboje najbolje.I ne vidite da su svi zavidni na vasem poverenju i ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2