PONEDELJAK, novi pocetak, nova sedmica, nova sansa za ljubav!

PONEDELJAK, novi pocetak, nova sedmica, nova sansa za ljubav!

12. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ovaj dan niuje samo novi dan u sedmici. Bice da je i novi pocetak necega lepog. Jedan susret ce izazvati lavinu  osecanja za koja niste znali da posedujete. Tako to biva kada se srce zaigra od ljubavi.

 

SKORPIJA

Dok vam je srce verno samo jednoj osobi, vi pokusavate biti sa nekim drugim. Odavno vam je jasno da ta osoba  nije ona prava   za vas, ali vm je previse stalo i nikako da krenete dalje iako to zelite svim srcem. Moramo da kazemo da je vreme za promene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vama ovaj dan nece doneti nista posebno. Iako je ponedeljak, mnogi pripadnici vaseg znaka ce danas biti jako umorni. Razmislite o tome sta je  ono sto vi licno zelite i pokusajte vise da se fokusirate na svoje licne zelje. Imate prava na to. Mnogo toga je za vas moguce.

 

JARAC

Ljubomora vam je veliki problem. To je cinjenica ali zapravo nema razloga da sumnjate u osobu do koje vam je stalo. Ona je iskrena prema  vama i  umesto da  cuvate ono sto imate vi  u ovom trenutku pravite probleme tamo  gde ih zapravo  nema. Zapitajte se sta radite…

 

VODOLIJA

Ovaj ponedeljak nece doneti nista posebno kada ste vi  u pitanju ali to ne znaci da treba da budete tuzni. Umesto toga pokusajte da se fokusirate na svoje zelje i da uzivate u onom sto vec imate. Jedan rak je iskren prema vama ali se cini da vi to ne znate da cenite.

 

RIBE

Moramo reci da vama ovaj ponedeljak moze ostati u jako lepom secanju. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo jer cete vi dobiti sansu da osvojite  srce jedne osobe. Iskoristite priliku koja vam se nudi.

Stranice: 1 2