Veceras je super PUN  MESEC, i dok jednima okrece KOLO SRECE, nekom ce doneti GORKE SUZE!

Veceras je super PUN MESEC, i dok jednima okrece KOLO SRECE, nekom ce doneti GORKE SUZE!

14. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se i vama  pocnu desavati daleko lepse stvari.Odavno ste zeleli srecu, ali ste je odavno i zasluzili. Kao da se niste dovoljno  trudili da ispostujete sve tudje zelje i misljenja, i sada je red da  i vi sami budete srecni.

 

BIK

Imate  malo bolje raspolozenje nego sto ste imali. Jedan lav bi mogao da vas uznemiri i da vas dodatno  oraspolozi. Znate i sami da vas gleda kao  da vass nece dati nikome.To se ljubav smesim a da joj se niste nadali.

 

BLIZANCI

Zeleli biste da moze da se desi neko cudo, a vi u cuda ne verujete. Od vas se ocekuje da  budete verni  svojim ubedjenjima i da znate da bez truda nema nicega.Vase ce srce zakucati  zeljom da se sa,o malo pomerte neke granice.

 

RAK

U losoj ste vezi, ma kako se trudili da ona bude i bolja i jaca. Sami je necete moci da sprecite  od propadanja, a vas partner ce biti ravnodusan. Vreme je da vam konacno krene, ali nece. Vase suze ce  biti poslednji trzaj da spasete svoju vezu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Jednu osobu posmatrate sa druge strane, od one kojom vam se predstavila. Mozda vam ni sama nije kriva, ali vi ste zbunjeni jer vam deluje kao  da vas ne primecuje. Srce vam je jako hrabro, ali mora prihvatite istinu.

 

DEVICA

Ne radujete se mesecevim menama,  ali vas nece zaobici ni sada.Na vasu srecu, donece vam  lepse stvari nego  obicno. Vreme  je da se i vase srce otvori i da ponudi mesto jednome jarcu. Odavno ceka na vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2