Veceras je super PUN  MESEC, i dok jednima okrece KOLO SRECE, nekom ce doneti GORKE SUZE!

Veceras je super PUN MESEC, i dok jednima okrece KOLO SRECE, nekom ce doneti GORKE SUZE!

14. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da i vama konacno krene na bolje. Kolo srece se okrece i vreme je da budete  odgovorni  za sve buduce dane.Od momenta koji sedi, pa do daljeg,  vreme je za samo pozitivne stvari.

 

SKORPIJA

Ne znate sta se zbiva, a zelite da se radujete  kao nikada. Okolnosti neka ne budu razlog da se ne radujete.  One znaju uvek viti vise ili manje povoljne, a vi ste taj ko  ce zeleti da  bude  uporan.

 

STRELAC

Ako ste spremni da  idete napred, moracete da prihvatite neke stvari. Nersto se promenilo, ali vi morate napred.Nista od srece, ako se sami ne izborite za nju. Spremni ste pokazati da cete ici  napred i uprkos preprekama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vi ste neko ko se plasi govora zvezda i vec ste imali neka upozorenja. Od vas se partner nada da cete biti  jedna  najveca podrska koja mu treba i na koju racuna. Zato je vreme da pokazete i sta osecate i  sta planirate.

 

VODOLIJA

Sve sto vise tvrdite da necete dati  nikome da vam se mesa, vas ce vise da uzimaju na zub. Neko ce vam se jako zameriti, i pocinje vas mali obracun.Vi ste jako ponositi, a i tvrdoglavo cete braniti samo svoje interese.

 

RIBE

Sve dok se ne izbavite od  svojih sitnih slutnji i i negativne energije, necete moci napred. Vec ste jako optereceni trenutnim stvarima i problemima, a time sve kvarite. Vreme je za bolje dane i  da se okrenete u boljim  tokovima. Pocnite misliti pozitivno!

Stranice: 1 2