Juce  je bio ruzicasti mesec koji je svakome doneo bitne promene i posledice-EVO KAKVE!

Juce je bio ruzicasti mesec koji je svakome doneo bitne promene i posledice-EVO KAKVE!

15. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate malo  razocarenje zbog situacije koja se desila. Nije vam bas  prijatno to sto vam se desava, s obzirom da ste zeleli mnogo drugacije. Sada je vreme da malo predahnete i da se okrenete  u novome pravcu.

 

BIK

Zadovoljstvo je trebalo biti vase, ili ste tako samo bili ubedjeni. Ispalo je sve drugacije nego ste mogli i da pomislite. Ipak se tesite da cete moci  da ucinite neke promene , kako biste poboljsali  stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Jako ste zabrinuti i ne znate sta vam sledi i sta mozete ocekivati. Vec ste se jako  poceli upustati u celu svoju  problematicnu situaciju. Vreme je za bolje  trenutke i za malo optimizma.  To je ono sto ce vam pomoci.

 

RAK

Osecate se nervozno i ne znate sta cete od sebe. Jako ste pometeni od svih situacija koje su vam se izdesavale. Kao da ste zapali u  neko bezizlazno stanje koje vas muci, i gde ne vidite perspektive. Trgnite se!

 

LAV

Bice da ce se neke stvari da prelome u vama i da pokazu sta cete dalje. Stare planove morate da resite na svoj nacinm ili da ih ostaviute na cekanju.Samo od vas zavsi da li cete jednu osobu da svrstate u svoje planove.

 

DEVICA

Razlog vise da se radujete i da se ponasate kao borac! Ako ste dozvolili da vas omete uticaj super punog meseca, verujte da ne smete dozvoliti opet. Dajte i snage i volje i pokazite da imate cilj i da cete ici za njime.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2