Juce  je bio ruzicasti mesec koji je svakome doneo bitne promene i posledice-EVO KAKVE!

Juce je bio ruzicasti mesec koji je svakome doneo bitne promene i posledice-EVO KAKVE!

15. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Srce koje vas je do juce volelo, sada ne moze da  se izjasni sta tacno oseca. Vasa osecanja su pomesana i niste sigurni vise ni u sta! Vas osecaj vas vodi i nosi ka  nekim drugim  okolnostima. Za sada su promenjene.

 

SKORPIJA

Bili ste i mocnji i jaci, ali se sada vase okolnosti menjaju.Kao da je  noc delovanja ruzicastog meseca, donela neke kocnice u vas zivot. Vreme je da se opet probate vratiti u normalu i biti  stabilni i jaki.

 

STRELAC

Vec ste prestali da se divite jednoj osobi za koju ste ziveli.Neko ce vas  pokolebati, a mozda vam i reci neke nepovoljne stvari za nju.  Zasto padate u vatru, a da niste proverili? Mnogo je ljubomornih oko vas, cekaju vase suze.

 

JARAC

Cak i da ste  od onih koji se raduju, nesto ce vas zbuniti.  Vasa osecanja ce biti pomesana  i srce ce vas voditi. Vreme je da shvatite da ta zbunjenost dolazi  od osecanja prema jednoj osobi! Pa vi se to zaljubljujuete!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Jako ste voljni da se  okrenete na jednu stranu, ali vas srce tera napred. Zbog jedne male sumnje necete dati da vam se srusi ceo vas svet.  Vreme je za sitne radosti i da pokazete  da znate  sta hoete a sta necete! Vec ste svim anaglasili sta zelite!

 

RIBE

Imali ste  prelep uticaj ruzicastog meseca.Delovao je tako povoljno da se vase lose okolnosti postale skoro zanemarljive.Vreme je da sve stvari krenu bas onako kako biste voleli da se desavaju.   Vase srce ce morati da popusti u nekim stvarima, ali u ime ljubavi, zasto ne?

Stranice: 1 2