Vreme je da jednom znaku krene na bolje! Predugo je patio, sad  mu SRECA KUCA na vrata!

Vreme je da jednom znaku krene na bolje! Predugo je patio, sad mu SRECA KUCA na vrata!

15. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Srce vam se cepa jer nista ne ide kako ste zamisljali. Sve je pod nekim cudnim oklolnostima za koje niste verovali da mogu. Pred vama je da se pokrenete i da date sve od sebe da bi se osetilo poboljsanje.

 

BIK

Imate osecaj da stvari lebde oko vas, ali nikako da  se stabilizuje vas konacan pokusaj da se smirite. Neko ce vas jako uznemiriti i vreme je da budete  sposaobni da sredite haos misli u vasoj glavi. Sabirali ili ne, znacete da vam je jedan lik, jedina misao!

 

BLIZANCI

Dani pred vama bice jedan veliki ispit za vas, a  danas  je pocetak ispita. Neko zeli da sagleda i vase misli i vase srce, bas kao i osecanja u njemu. Ako jedna osoba sebe uspe da vidi u njima, oboje cete biti zadovoljni.

 

RAK

Vreme je za malo bolje dane i zasto ne biste malo i uzivali? Od vas se ceka da se izjasnite, i da vase srce pokaze sta oseca za jednu vagu.Imacete sansu da joj se malo priblizite i budite srecni zbog ukazane  sanse.

 

LAV

Ako niste znali da  se ljubav ne kupuje, vreme je da naucite. Sa partnerom ste se posvadjali i vreme je da se  i sami  izborite za  ono sto hocete. Vas partner je poceo  sa emotivnim ucenama, ne shvatajuci da vas je sa njima definitivno izgubio.

 

DEVICA

Zelite da  pokazete  drugaciju sliku o sebi i svome emotivnom zivotu. Vreme je da se i vasi prijatelji uvere u nju. Vas partner se zali na neke sitnice a vi niste krivi.Dok pokusavate  da sredite stvari, partner ce vas iznenaditi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2