Vreme je da jednom znaku krene na bolje! Predugo je patio, sad  mu SRECA KUCA na vrata!

Vreme je da jednom znaku krene na bolje! Predugo je patio, sad mu SRECA KUCA na vrata!

15. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Zelite nesto ali niste bas  sigurni, jer mislite da necete imati sansu. Ne smete da se predajete, nego morate ici ta zeljom i ako nemate uslove.Pre ili kasnije, neke ce se prepreke pojaviti, a vi morate  da ih gazite ako zelite.

 

SKORPIJA

Dugo ste  trpeli i patili i konacno je vreme da budete nagradjeni srecom. Mada sumnjate , da ce vam biti bolje, verujte da hoce. Vreme je da sreca zakuca na vasa vrata, a danas vam se vraca vera u ljubav i susret sa jednim likom ce reci da ste najsrecniji !

 

STRELAC

Nesto ste hteli, ali niste se  dobro izjasnili, i neko vas je pogresno shvatio.Vi niste nametljivi,  ali vas neko jako nervira, sto tako misli. Vi ste neko ko samo deluje ishitreno  i ko ce  dati sve da kaze sta misli.

 

JARAC

Od  vas se ceka da i dalje  cutite, ali  vi vise necete ni minuta! Svi su navikli da cutite i da se slozite sa svima. Sada cete da okrenete list, jer zasluzujete srecu, a ne da vas omalovazavaju.   Vreme je da svima saspete u lice sve ono sto su vas vredjali!

 

VODOLIJA

Imate svoj stav koji ne date i koji nikada necete pobiti. Vreme je da prosto naterate neke osobe  da vam  daju za pravo, cak ako i misle suprotno. Verujte da za vas nije dobro biti  toliko tvrdoglavo, jer mozete ocekivati  da  se povuce i onaj ko vas voli.

 

RIBE

Osecate da slede neke promene na bolje, ali ne bas jos uvek tako dobre.  Od vas se ceka  da date sve od sebe, da promene koje slede, moraju biti pozitivne. Vreme je ad ih uvidite, ako niste do sada!

Stranice: 1 2