Zodijak se svodi na jednog: Samo ce JEDAN znak DANAS moci DA SE RAZMECE SRECOM!

Zodijak se svodi na jednog: Samo ce JEDAN znak DANAS moci DA SE RAZMECE SRECOM!

18. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Imate razloga za brigu, ali tek kada na nju dodje red.  Sve u svoje vreme i zato nemojte da ocajavate, niti da se  unapred brinete. Vreme je da se okrenete  sadasnjim desavanjima i da se radujete kada je vreme.

 

BIK

Ponasate se kao da kasnite negde, ili da zurite. Jednom ce lavu to da deluje kao da ga zelite zaobici i napraviti se da ga niste videli.Bice vam to jako providan razlog, ako nemate bolji. Pokazite da znate da vam se on svidja i da cekate njegove korake.

 

BLIZANCI

Zasto bezati od necega, kada znate da mora doci do toga?Svesni ste nekih situacija i vreme je da prihvatate i ono neizbezno. Ovoga dana  vam sledi nesto  sto ce vas jako zbuniti.  Ali da ce vam biti lose, to nece svakako!

 

RAK

Mozda biste radje da se odmarate kao neki, ali vas je zapala radna obaveza.Zato morate kao i uvek biti jako marljivi i vredni.Moracete ispuniti plan i program za danas, ne samo na poslu, nego i kod kuce.

 

LAV

Niste u stanju da se radujete ako ne vidite odredjeno lice. Samo vasa sreca ce da bude izvor na kojem cete crpeti snagu. Vreme je da nesto ucinite i tako zadrzite u svojoj blizini, onu koja vas raduje.

 

DEVICA

Od svih horoskopskih znakova, zodijak se sveo na jednog, na vas. Od svih cete biti najsrecniji, pa cete biti jedini znak koji ce se danas, razmetati svojom srecom. Ona vam je dala krila i snagu koja je  jaca od svega  do sada!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2