Ovo su NAJISKRENIJI ZNACI! Njihova istina moze zaboleti, ali oni se LAZIMA NIKAD ne sluze!

Ovo su NAJISKRENIJI ZNACI! Njihova istina moze zaboleti, ali oni se LAZIMA NIKAD ne sluze!

20. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste bas uvek vicni istini, ali ce vas neko  upozoravati.  Ako ne drugima, vi ste duzni da istinu govorite kada je u pitanju partner. Uskoro sabirate sta cete reci, i vreme je da se konacno  izborite za pravu istinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vrlo ste mudri i cesto pribegavate sitnim lazima. Sto se tice vas jako ste ubedljivi, i cak toliko, da prevazicete i samog sebe. Vreme je da se okrenete istini, jer svojim lazima cesto upletete pravo klupko, gde ne znate sta je laz, a sta istina.

 

STRELAC

Nikada se ne biste sluzili lazima, cak i da vas teraju. Vas cilj je da kad ste u vezi, volite i da se ljubavlju  vodite. Tamo gde zive lazi, istina  ne stanuje, i nece nikada. Zna se da ste uvek za ljubav, ali bas zato ste da je bazirate na iskrenoscu.

 

JARAC

Vasa ce sreca procvetati, tek kad vam se javi stara ljubav. Bilo je nesto sto niste mogli oprostiti, jer su pale teske reci i teske istine.I mada su vas oboje zabolele, sada je vreme da se vratite jedno drugom, budete iskreni i oprostite!

 

VODOLIJA

Samo vas pravac koji vas vodi napred, govori da ste  odlucni. Ako ste ranije ikada popustali, sada vise necete.  Vreme je da iznesete sve ono sto niste ranije, a to je istina. Istina koja ce zaboleti iskrenoscu duse, ali bice lekovita.

 

RIBE

Mala, dobra i iskrena dusa, vodi vas ka ostvarenju vasih snova. Mnogo ste se sklanjali, trpeli i nosili teret ljubavi i teret zivota. Vreme je da sretnete srodnu dusu, iskrenu i cistu.I konacno da budete srecni!

Stranice: 1 2