VIDOVNJAK,  covek koji ima  SESTO CULO ili GENIJE, PRSTEN koji izaberes otkriva  KAKAV SI

VIDOVNJAK, covek koji ima SESTO CULO ili GENIJE, PRSTEN koji izaberes otkriva KAKAV SI

21. lipnja 2022. 0 By Lala

 PRSTEN BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali prsten broj dva, ste od onih koji imaju neobican dar i pomalo komplikovanu situaciju. Vi ste sasvim obicni ljudi, cak ste jednostavniji od mnogih drugih oko sebe. Ono jedino sto vas odvaja od okoline je vasa blaga i neobicna priroda, jer ste uvek stalozeni i mirni. Vi se u lepim trenucima ne trsite iznad drugih, ne uzdizete se u visine, kada znate da svi moraju pasti. Nebitno danas, sutra, bilo kada. Vi se i u losem ponasate dosta stalozeno jer znate da je to zivot, shvatate i prihvatate ga bas onakvim, kakav vam se ponudi.Vi imate neki dar, kao sesto culo, kao predosecaj na dogadjaje u vasoj okolini. Vas odabir ovog malo cudnoga prstena govori da ste poput vidovnjaka ko sve svoje tuge unapred prihvata i tako lakse prezivljava poslije.

PRSTEN BROJ TRI:

Vi ste jako ekscentricni, imate svoj stil, svoj ukus za modu. Vi zelite da uvek budete posebni, da ste drugaciji od drugih. Imate i takav stil odevanja da vas mnogi gledaju kao da ste sa druge planete.

Kod vas se podudaraju stilovi, modeli i kombinacije boja, ali vama je to moderno i hocete tako.  Delujete prefinjeno , pa vam mnogi ne smeju prici. Izgledate poput ledene kraljice i tako krijete ono sto vas u sustini boli.

Imate vi svoje zute minute, svoje probleme, nesigurnost koju pokrivate svojim izgledom.Nekada bi se nekome poverili da ste zeljni ljubavi, da imate sve ali ste u dusi sami, i prazni.

Vas uspeh, zivot na visokoj nozi, cena je vaseg  nedostatka ljubavi, i srca koje je suvise prazno.

To je dokaz da i bogati placu, a siromasni to ne znaju. Vi bi menjali svoje bogastvo i sjaj za njihovu prostu ljubav.

Stranice: 1 2