Bik se konacno budi, Skorpija  na ivici snage, Rak vise ne moze da sakrije suze!

Bik se konacno budi, Skorpija na ivici snage, Rak vise ne moze da sakrije suze!

23. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Osecate da morate resiti veliku dilemiu i da vam se sve vrti oko nje. Zato morate pokazati da ste spremni i da cete biti jako razboriti. Srce vam kuca od misli kako da pocnete temu koju morate otvoriti.Odavno odugovlacite.

 

SKORPIJA

Vi ste na ivici sopstvene snage, jer ste rastrzani i preumorni. Osecate se kao robot, niti jedete,niti dovoljno spavate, a na sve jade, imacete i dodatne probleme. Osecate da ste na ivici izdrzljivosti i fizicke i psihicke.  Imacete razumevanje bliznjih, ali ce vam najvise znacviti podrska jedne osobe.

 

STRELAC

Imate vec odredjen plan po kojem cete obavljati svoje obaveze. Vreme je da se u potpunosti predate obavezama. Ici cete za njima, kako ne biste popustili, ali cete opet biti optuzeni od partnera da ga zanemarujete.

 

JARAC

Jasno da vas smatraju sposobnim, ali nemojte se sami hvaliti.Sav vas trud i azurnost ce uskoro hvcaliti drugi i red je da se tu nadje jos neko. Ne znace vam ponavljanja istih osoba, koje ste culi sto puta. Vazno vam je misljenje jedne lepe ribe.

 

VODOLIJA

Neka vam, cine sta hoce drugi svi, nece vam moci nauditi. Zanima vas samo jedno bice i ono sto ono izgovori. Dok  cekate nesto lepo da cujete, vi idete za svojim obavezama. Kome se nadate, znaju svi, cak i ptice na grani.

 

RIBE

Oko vas se vrti jedna prica i to je da ste za mnoge nedodirljivi. Ovih dana ce se neko probati da uveri u to.Necete mu biti lak plen ali ce se truditi da vas osvoji, i u tome cete mu cak i pomoci. Bice da sledi nova ljubav.

 

Stranice: 1 2