Nekome ovog petka DOBRA SRECA, a nekome LOSA PROCENA!!

Nekome ovog petka DOBRA SRECA, a nekome LOSA PROCENA!!

23. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Idete iz krajnosti u krajnost i ne znate sta hocete.  Niste sigurni ni po pitanju zelja koje vas  nose. Sve zavisi sta vam srce hoce i kuda vas ono vodi. Ako ne znate ciljeve, vi se prepustite da vam srce pokaze koji su!

 

SKORPIJA

Mislili ste da ste sreli srodnu svoju dusu, ali danas cete saznati da niste. Nesto ce se desiti sto ce vas ubediti u suprotno.  Sanjali ste i vezli velike snove, ali se danas ruse kao kule od karata. Tek vas stize danas vasa losa procena.

 

STRELAC

Srce vas vuce sve dalje i dalje, i tako se trudite da nadjete srodnu dusu. Mnogi misle da ste zavodnik i da vam je stalo samo do provoda.Malo je onih koji ce razumeti da ne mozete da volite na silu. Samo trazite onu pravu.

 

JARAC

Dosta vam je svega sto vas  muci, pa i ovaj dan mislite da vam je jedna briga vise. Nikako da vas krene na bolje, pa i ovaj dan vam dodje takvim. Vama se to samo cini, ali krajem dana cete imati nesto tako lepo, za pamcenje.

 

VODOLIJA

Morate da budete jaci od svih i da prevazidjete sve svoje tuge.Srce vam kuca i zeli da se raduje, ali prvo morate da rascistite sa sobom.Morate neke stvari da postavite na radno mesto. Vama ce tek tada da krene.

 

RIBE

Plivate rekom licnih emocija u kojima  se prosto gusite. Neka ovaj dan bude sansa da pokazete da ste uspeli da kanalisete svoje emocije.Ne da odilaze na kontra strane, vec samo u smeru koji zelite.Taj smer ide u pravcu vage.

Stranice: 1 2