U danima koji slede, glavnu ulogu ce IGRATI -Rakovima SRCE, Lavovima PONOS, Skorpijama INAT…

U danima koji slede, glavnu ulogu ce IGRATI -Rakovima SRCE, Lavovima PONOS, Skorpijama INAT…

24. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ono sto ce igrati veliku ulogu u vasem zivotu, bice nedovoljna kolicina ljubavi.Da li je to sa vase strane, sa strane partnera ili sa strane oboje? Nadjite neku granicu i  znajte cime raspolazete. Ima li sanse vasa veza da prezivi?

 

SKORPIJA

Nista ne ide kako vi zelite, i vi ste  ste zainatili.Partner zeli nesto sto vi  necete da podrzite.Kod vas ce inat igrati glavnu ulogu ovih dana,  i zato cete se zameriti partneru. Nije vam to dobro, jer inat nikad ne izadje na dobro.

 

STRELAC

Vase misli  ce da lutaju i vasom glavom i vasom dusom. Nesto  vas nosi i glavnu ulogu ce zaigrati vase uverenje da ste se zaljubili.Nova ce ljubav sa svojim signalima da udje u sve pore vaseg bica.

 

JARAC

Ako naredne dane cekate  kao i prethodne koje ste propustili,  verujte da ce biti procerdani. Glavnu ulogu ce zaigrati sansa koja ce vam se ukazati, i morate je  iskoristiti. Sve je do vas, i zato svoju sansu morate iskoristiti ovih dana.

 

VODOLIJA

Vec ste se poceli ponasati tako kao da zelite da popustite. Do sada je glavnu ulogu igrala vasa tvrdoglavost, a sada cete morati da popustite.Ako zelite biti zadovoljni, vi cete morati da menajte nacin zivota i ponasanja.

 

RIBE

Cekate duel koji vas ocekuje sa partnerom, i on ce vas jako poraziti. Vasa  osecanja vas  bole i vreme je za nove korake koji ce zaigrati glavnu ulogu u vasem zivotu.Od vas se  ceka da pokazete da cete uciniti sve za sebe, i ljubav svoga zivota.

Stranice: 1 2