Evo kom znaku ce se ova sedmica ZAVRSITI na NAJLEPSI NACIN: Dobice dugo OCEKIVANI ZAGRLJAJ!

Evo kom znaku ce se ova sedmica ZAVRSITI na NAJLEPSI NACIN: Dobice dugo OCEKIVANI ZAGRLJAJ!

25. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede neke vase misli, i vase nade da se ostvare. Krenuli ste za njima, ali ne znate kuda ce vas odvesti.  Mozda i postoji neka sansa da se ostvare i da se desi nesto lepo.I mozda bas danas.

 

BIK

Vodice vas osecaj  da ste postali  osetljivi na necije poglede i da vam oni prosto smetaju. Jedino sto ne znate jeste to da nemate odgovor na pitanje zastovam smetaju. Mozda neke nove emocije vec igraju igru u vasem srcu.

 

BLIZANCI

Konacno je vreme da se desi nesto jako lepo i da vam se srede vase lose situacije. Od vas i vasih novih koraka, zavisice sto sta!Mogli biste neke korake i da ucinite sto pre, i bez veceg odugovlacenja.

 

RAK

Nemate bas snage toliko da nosite  sa situacijom koja vam nece biti povoljna. Taman bi vam trebalo  jos toliko, da biste uspeli da prebrodite sve,  i da biste savladali  sve teskoce. Bice to jedan dosta tezak dan, kao i stotine drugih.

 

LAV

Jedna vas vaga zeli samo za sebe i ne da vam mira. Stalno vas prati,  ide gde i vi, pa se cudite zasto to cini. Mozda je danas dan da se zapitate sta je ono sto  radi, ne misleci da ste joj  zanimljivi i da vas zeli osvojiti.

 

DEVICA

Vreme je da se nadju sve one situacije zbog kojih ste ispali nervozni.  I da budete  neko ko ce ih  znati prepoznti u danima pred vama. Srce vam tuce zarom nove ljubavi, ali cekate i zelite da vas gospodin neodoljivi konacno pusti u svoje srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2