Evo kom znaku ce se ova sedmica ZAVRSITI na NAJLEPSI NACIN: Dobice dugo OCEKIVANI ZAGRLJAJ!

Evo kom znaku ce se ova sedmica ZAVRSITI na NAJLEPSI NACIN: Dobice dugo OCEKIVANI ZAGRLJAJ!

25. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Odavno ceznete za srecom, a vasa sreca je satkana u jednome liku.Kao da ste spremni da se okrenete na jednu stranu, ali vas pogledi stalno vracaju na drugu.Vreme je da vam se posreci, jer cete konacno dobiti dugo zeljeni zagrljaj.

 

SKORPIJA

Imate vezu  koja jos nije dostigla odredjeni nivo, ili to vama tako cini. Zato ste odresiti da se izjasnite pred partnerom, bas kao sto se i on mora izjasniti prema vama.Tek kada emocije budu na delu, izgovorene ili izrecene,  znacete na cemu ste!

STRELAC

Jako ste emotivni, pa ce vas reakcija jedne osobe jako povrediti.Zaista nece biti tako sto ste toliko preosetljivi, nego sto nikako da dodjete do zeljenog cilja. On je svakako vezan  za neka uzajamna  pitanja oko osobe koju zelite.

 

JARAC

Jos malo  strpljenja i sve vase nade ce biti super moguce. Vasa  sreca ce u mnogome da zavisi od vase  upornosti. Nekad se desi da sve prepustate slucaju, a nekad  pozelite da se borite kao lav. Borite se, malo vam treba.

 

VODOLIJA

Vase misli ce se preplesti sa mislima  jedne ribe koja vam se svidja. Otkricete da se i vi njoj takodje svidjate, ali da drzi do ponosa.   Jedna odluka pada i to ce biti ono najbolje sto vas  moze pomeriti iz mesta.

 

RIBE

Osecate da volite nekoga ali ste jos malo u soku od saznanja.Vase srce ce vas  terati na jedan odlucujuci korak koji cete morati naciniti.Pokazite da znate  da ljubav kuca vasim venama, i ucinite da ona danas i zazivi.

Stranice: 1 2