U narednih sedam dana ljubav ce OVOM znaku biti NA PRVOM MESTU!

U narednih sedam dana ljubav ce OVOM znaku biti NA PRVOM MESTU!

26. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Idete mislima koje vas vuku i kao lampioni, krase vase srce. Ono puno ljubavi, radosti i tek rodjenih  osecanja, blista od ljubavi. Nekog ste u momentu zavoleli i volecete ga i dalje  jer ce vam ljubav biti na prvom mestu.

 

BIK

Naredne dane cekate u miru koji niste odavno imali.Vreme je da konacno i vi malo odahnete i da slobodno prodisete.Onako slobodno, kako zelite i bez pritiska, i sa strane, i ozbog nekih situacija koje ste imali.

 

BLIZANCI

Vase srce ce biti glavno u svemu i morate da povedete racuna o osecanjima. Kao da ne znate sta biste i kuda a neko zeli vasu blizinu. Samo da otvorite cetvore oci i sve ce biti  jasno. I ko vas posmatra i ko vas jako voli, a da niste znali.

 

RAK

Trpite u sebi reku emocija, dok neki misle da ste neosecajni i grubi.Ne znaju da je njima lakse plakati pred svima, nego vama plakati plac bez suza, u sebi. Ovih ce dana da sve vase brane popuste i provalice ih bujica osecanja.

 

LAV

Neko ste ko zna sta mu je ciniti i vreme je da se okrenete svojim trenutnim obavezama.Vec ste duboko zagazili u neke , i sada morate da ih zavrsite do kraja. Ovih dana sledi pomoc prijatelja, koji ce priteci u pomoc.

 

DEVICA

Mada ste prezaposleni, ipak cete naci vremena i za nesto drugo. Recimo za jednu osobu koja  vas voli i koju volite.  Od vas ce jedna osoba zeleti da cuje reci koje  su sasvim male , ali su neprocenjive velicine.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2