U narednih sedam dana ljubav ce OVOM znaku biti NA PRVOM MESTU!

U narednih sedam dana ljubav ce OVOM znaku biti NA PRVOM MESTU!

26. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Trebate da zavrsite neke obaveze, a vec ste na plan ubacili jos neke. Zasto sami sebi namecete  neke stvari koje  niste u stanju da pratite. Umesto sto sebe opterecujete, bolje bi bilo da  malo razmislite o sebi.

 

SKORPIJA

Da radite, vi zaista radite mnogo,  ali kako stizete,  znate samo vi. Mozda malo vise kukate, nego sto biste morali, jer nalazite vremena za sve.  Narednih dana planirate kracu relaciju, kao vas izduvni ventil, i punjenje nove nergije za nove rade pobede!

 

STRELAC

Mozda se topite od osecanja, a da vam neko nije dao ni signal. Naredni  dani ce biti povoljni za vase emotivno polje. Ipak  povedite racuna  o tome da vas ne ponese zanos prvih i najjacih osecanja. Kasnije  mogu i da splasnu.

 

JARAC

Vec ste jako umorni, a ne biste da popustate. Zelite jos malo da se potrudite i tako konacno da obavite  sve ono sto vas ceka.  Posle dugo vremena imate osecaj da mozete da se poverite nekome i da mu otkrijete  ono sto ste naumili.

 

VODOLIJA

Naredni dani ce biti povoljni uslovi za vase emotivno polje. Za  druzenja i poznastva, a mozda i za pocetak nove veze. Od vas se ocekuje samo da idete za svojim planovima i sve ce vam biti na dohvat ruke.Samo budite iskreni u potpunosti.

 

RIBE

Pred vama je period kada cete morati da se malo vise pokrenete. Od vas se ocekuje da budete na nivou zadatka koji ce vam se naci na putu. Okolnosti vam nece ici na ruku, ali cete se voditi svojom snagom i osecanjem da morate proci i lose i dobro.

 

Stranice: 1 2