VREME je za PROMENE, nove ODLUKE, VELIKE  STVARI a nekome i za RADOSTI…

VREME je za PROMENE, nove ODLUKE, VELIKE STVARI a nekome i za RADOSTI…

26. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za novu ljubav o ona ce vas poneti kao plima. Sve vase ce se radovati u vama i sve cak i ono lose, delovace kao prihvatljivo. Shvaticete kako je ljubav lepa i kako drasticno menja ceo zivot i blazi svaku situaciju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec ste se  dosta mucili i sada je vreme za lepse stvari. Vreme je da se nadju resenja za vase komplikovane situacije. Nema voise odlaganja i  misli da ce biti dobro, i da ce se resiti samo od sebe.

 

BLIZANCI

Vreme je za velike promene, i konacno, da budete vazni samome sebi. Ako do sada niste mislili, sada je vreme da razmislite. Bice ovo nesto poput obracuna sa samim sobom i najiskrenijim  osecanjima  u vama.

 

RAK

Vreme je za neke velike odluke, a jedna ce vas  terati da konacno zivot uzmete u svoje ruke. Ako ste do sada trpeli i cutali, vise necete. Konacno ste shvatili da cete morati poceti da zivite za sebe, i da cete okrenuti novi list.

 

LAV

Konacno je vreme za neke velike stvari i da shvatite  da ste protracili mnogo vremena. Iduci iz veze u vezu, i trazeci ljubav svoga zivota, vi ste izgubili sebe. Pokazite da znate sta vam je ciniti, i da  cete odluciti nesto jako bitno.

 

DEVICA

Ako ste patili, a jeste, vreme je za nove radosti i za lepse stvari. Pokazite da ste se znali usmeriti i  da cete konacno da krenete za zivotom.  Vasa emocija ce morati da se usmeri ka odredjenom cilju, a to je da pocnete ziveti i radovati se.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2