VREME je za PROMENE, nove ODLUKE, VELIKE  STVARI a nekome i za RADOSTI…

VREME je za PROMENE, nove ODLUKE, VELIKE STVARI a nekome i za RADOSTI…

26. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da prevagnete na stranu srca i stranu ljubavi.To sto ste bili tako nesigurni, sada cete pokazati da jeste.Od vas se ceka da budete jasni, otvoreni i konkretn,i i da doprinesete svome emotiovnom zivotu i sebi.

 

SKORPIJA

Imate dovoljno snage da se izborite sa obavezama. Mada ste jaki i trudite se da se pokazete takvim, niko ne zna koliko ste bili slabi.  Vreme je da pratite svoje srce i osluskujete ono sto je u njemu.

 

STRELAC

Vase srce vas upozorava i vreme je  da shvatite da ste  se zaljubili. Od vas se ceka da  pokazete sta osecate i sta je ono sto vi zelite. Neka se vasa radost nove ljubavi usmeri  na jedan novi period. Vreme koje obecava sve lepo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Mozda je vreme da se srede  neke  vase dileme koje gurate na stranu.  Odavno ih nosite i prelazete na stranu,  a da niste ni svesni sta vas sleduje. Bilo lako ili tesko, povoljno ili nepovoljno, vi morate  da resite dileme.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav ce zaigrati na kartu otvorene ljubavi, i otvorenih osecanja.Sada je vreme da se vase emocije kanalisu i usmere se u  smeru jedne  osobe. Recite joj i jasno i glasno, sta osecate i sta zelite od vase veze.

 

RIBE

Niste sami kako osecate, jer vas neko zeli u svojoj blizini. I niste nevoljeni i nesrecni, kako vam se cini! Samo vam jos niko nije pokazao prava osecanja. Vase srce  ce uskoro i otkriti i saznati ono sto zeli da zna i ono sto oseca za nekoga.

 

Stranice: 1 2