Prava istina o tome sta vam donosi UTORAK, 28.juna ovaj znak nece imati konkurenciju kada je sreca u pitanju!

Prava istina o tome sta vam donosi UTORAK, 28.juna ovaj znak nece imati konkurenciju kada je sreca u pitanju!

27. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Dani koji su iza vas nisu vam doneli znatne promene. Ipak se nadate maloj promeni ovoga dana i bicete jako radosni.Srce vam je puno nekih novih slutnji, ali ce vas one voditi ka jednom  jarcu.Vreme je da se pogledate oci u oci.

 

BIK

Niste ni svesni sta ste propustili do sada, ali od sada biste mogli da se okrenete napred. Morate da se pokazete u najboljem svetlu jer ce to i zeleti  da vidi jedan rak. Zato dok imate sansu da se pokazete, dokazite se.

 

BLIZANCI

Vi biste trebali da se pokazete  da ste spremni da budete drugaciji. Ne u smislu da se trenutno ponesete kako nalaze momenat, ili potreba.Vi od ovog dana zelite promenu u sebi, svojim shvatanjima i nacinu razmisljanja.

 

RAK

Morali biste da popustite bar danas, a vi i ne pomisljate.Vase srce je nesto sto oseca da mora da istraje, bez obzira koliko ce biti tesko.Tako sledite i svoju zelju i svoje srce koje je resilo ici do kraja, sve dok ne osetite da nemate sanse.

 

LAV

Ceka vas jedan bolan susret koji cete hteti,  ali necete moci da izbegnete.bice to kao da vas je neko polio hladnom vodom iznenada.Kada se ukrste vasi pogledi, sve reci  ce biti suvisne i skroz besmislene.

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete fer i da pokazete jednoj osobi da znate prastati. Verujte ad se i vama cesto gledalo kroz prste, pa zasto i vi to ne biste ucinili? Vreme je da se okrenete  onome sto ce vam biti od koristi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2