Prava istina o tome sta vam donosi UTORAK, 28.juna ovaj znak nece imati konkurenciju kada je sreca u pitanju!

Prava istina o tome sta vam donosi UTORAK, 28.juna ovaj znak nece imati konkurenciju kada je sreca u pitanju!

27. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Kada je sreca u pitanju, vi danas necete imati  konkurenciju.Vasa je sreca nesto posebno i vas osecaj da ste najsrecniji, cini vas i srecikom dana.  Konacno nesto posebno lepo, i konacno srecni nakon dugo vremena i mnogo  neostvarenih snova.

SKORPIJA

Zelite ovaj dan samo za sebe i nista vas nece spreciti u tome. Vi ste  vec dobro planirali i sta cete i kuda, i ne date da vam neko pomera  planove. Jedan ce blizanac pokusati da vas spreci  u necemu i sve vase planove dovede u pitanje.

 

STRELAC

Zelite susret sa vagom koja  vas jako raduje iz dana u dan.  Slace vam neke poruke po zajednickim prijateljima. Oni ce ciniti za vas bas sve; ugovarati sastanke, odasiljati  sve sto i zamislite.Ucinite nesto i sami, budite konkretni!

 

JARAC

Vec ste jako radosni sto se sve nesto menja i stalno vam donosi nove situacije. Mada ste tihi, neko ste ko zivi za promene, bilo kakve. U vasem slucaju je bolje da se desava bilo sta, nego nista.A danas vas ceka nesto posebno.

 

VODOLIJA

Svaki vas korak ce biti korak paznje koji ce vas  vinuti visoko.Svaki novi cete smatrati za svoju licnu pobedu. Ako ne pobedu u celini,onda ce svaki biti jedna stepenica blize uspehu.  I za vas ce ovog dana da budu neizmerno lepi trenuci.

 

RIBE

Srce vam kuca i vreme je da piznate i sebi i svima, istinu.To da ste se zaljubili u jednu  osobu, nikako da ispuljite ili bar necim nagovesti.Zato je ovaj dan sansa da oboje otvorite svoja srca i da jedno drugome kazete sta vam je ciniti.

Stranice: 1 2