Evo koji zodijaci NAJVISE LAZU! BLIZANAC i SKORPIJA se cesto sluze NEISTINOM kako bi dosli do svog cilja!

Evo koji zodijaci NAJVISE LAZU! BLIZANAC i SKORPIJA se cesto sluze NEISTINOM kako bi dosli do svog cilja!

29. lipnja 2022. 0 By Maja

SKORPIJA

Za razliku od blizanca ovaj zodijak vrlo dobro zna da se sluzi lazima. Ukoliko je njoj do necega stalo ona ce slagati samo da bi ostvarila svoju korist.

Koliko god se pretvarala da je iskrena, kada dodje do toga da ona nesto zeli, ona vrlo dobro zna sta da ucini kako bi do toga i dosla.

Naravno da se ne moze sluziti lazima kako ona to zeli jer mnogi prepoznaju njenu laz. Ipak ona ostaje pri tome da je samo njena istina ispravna.

Skorpija je bice koje je mnoog tvrdoglavo i koje vrlo dobro zna sta zeli. Naravno ne polazi joj uvijek za rukom da istinom postigne svoj cilj, zato se ona najvise od svih zodijaka sluzi neistinom.

Nije naravno sve lose kada je ovaj zodijak u pitanju. Ima ona mnogo svojih divnih vrlina ali kada su lazi u oitanju niko je ne moze nadmasiti.

Kako b dosla do svog cilja spremna je na sve pa cak i na lazi u koje niko ne moze povjerovati. Ovaj zodijak mnogo toga krije kada je on sam u pitanju, ali mnogo toga zeli da zna o zivotima drugih.

Skorpija je dobro bice, ali previse tvrdoglava u ostvarivanju svojih ciljeva. Zeli mnogo i ako to znaci da se ona mora posluziti lazima ona ce to i uciniti.

Svi mi ponekad koristimo neistinu kako bi postigli ono sto zelimo, tako da to cini i ovaj zodijak. Skorpija zeli mnogo to nikada ne krije. Ipak nacin na koji ona neke stavri u svom zivotu postize ne idu joj u prilig. Ali ona je takva jer zna sta zeli i kako da dodje do toga, makar to znacilo i sluziti se lazima.

 

 

Stranice: 1 2