AVGUST RAKOVIMA donosi LJUBAV NA PRVI POGLED i bice VAN SEBE OD SRECE!

AVGUST RAKOVIMA donosi LJUBAV NA PRVI POGLED i bice VAN SEBE OD SRECE!

2. srpnja 2022. 0 By Maja

Rakove koji su u vezi ocekuje jedan period koji ce ih mnogo zbliziti sa voljenom osobom. Mada je u zadnje vrijeme sve izgledalo kao da ste se udaljili od voljene osobe, vi cete u ovom mjesecu shvatiti koliko vam ona zaista znaci.

Vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena. Ali neke stvari koje su se desavale ni vi niste mogli promijeniti. Ipak nikada niste ni pomislili da se odreknete svoje ljubavi.

Ovaj mjesec donosi divne trnutke u kojima cete vi samo uzivati. Ono sto ce vas posebno usreciti je cinjenica da vas nikakvi problemi ne ocekuju. Voljena osoba ce se truditi isto koliko i vi da vasa veza bude mirna i harmonicna. Ne zelite svadje ni rasprave, a to ne zeli ni vas partner.

Oboje ste trenutno u fazi u kojoj vam je potreban mir kako bi vasa veza mogla napredovati. Sreca je u ovom mjsecu na vasoj strani. Bez obzira na sve probleme koje ste imali u zadnje vrijeme, vi ste uspijeli da se izborite za ono sto vam je bitno.

Vas partner mnogo cijeni vas trud koji ulazete u vasu vezu. Partnera nikada ne uzimate zdravo za gotovo, a to samo govori koliko ste vi dobra osoba. Zle jezike ne sluste, mada ih je u proslosti bilo mnogo. Neke osobe pokusale da stanu izmedju vas i voljene osobe, ali vi to niste dozvolili.

Uviek ste se borili za svog partnera, i nikada mu niste dali osjecaj da kroz nesto mora prolaziti sam. Vasa podrska voljenoj osobi mnogo znaci, i ona ce se u ovom mjesecu hjeti kod vas oduziti. Vas pored svih divnih dana koji su pred vama ocekuje i jedno divno iznenadjenje.

Stranice: 1 2