Narednih sedam dana ce  biti PRAVA MAGIJA, slede dani kada  su cuda moguca!

Narednih sedam dana ce biti PRAVA MAGIJA, slede dani kada su cuda moguca!

2. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Imate obaveze povrh svega, koje morate da podelite sa kolegom, ali odradjujete sami. Vreme je da pokazete da ste  vredni, i da mozete mnogo, ali ne dajte da vas iskoristavaju. Imate i vi dusu! I zato pokazite  svoj pravac.

 

BIK

Vase namere su i lepe, i ozbiljne istovremeno, pa zato jos jednom razmislite. Vreme je da se srede vase misli, i da ih postavite na mesto. Bice da su ovo dani kada ce cuda biti moguca.A vama sledi magija!

 

BLIZANCI

Mnogo ste  tvrdoglavi i sada  slede dani kada cete moratri da popustite. Ili cete morati tako, ili cete sami sebi ciniti lose i doprineti jos losijoj situaciji.Verujte da vi to bilo katastofalno za vas.

 

RAK

Moracete da pustite kraju neke odredjene stvari, a u svemu ostalom da znatno popustite.Do sada ste vukli suvise tezak teret i vec se lomite. Vreme je za jedno bolje polje zivota i da malo odahnete dusom.

 

LAV

Nema nista novi i sve su iste stvario koje traju i isto se pšonavljaju, s vremena na vreme. Vreme je da zauvek nacinite jedan opresek i da se  okrenete nekim boljim i ozbiljnijim stvarima. Dokazite svima da znate sta hocete od svoga zivota.

 

DEVICA

Niste spremni da se izborite sa tugom, ali cete morati. I ne samo sa tugom, nego i sa  velikom nepravdom koja vam se cini.  Ne smete se predati, u koracimau kojim biste se mogli   nadati i nekoga opet ocekivati, i voleti.

Nastavak  na sledecoj strani..

Stranice: 1 2