Zao nam je, ali ovog puta LOSE VESTI: U narednim danima cete proliti more suza!

Zao nam je, ali ovog puta LOSE VESTI: U narednim danima cete proliti more suza!

3. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se radovali nekim stvarima, unapred. Bice da nece biti bas tako lepe, kako ste zeleli.  Vi ste unapred  sve uvili u neznu svilu, nadajuci se najboljem. A stvari nikada nisu takve kakve nam se cine da jesu.

 

BIK

Gledajuci sa strane, vas zivot nije tako los, jer imate solidno. Ustvari, vi imate daleko i vise i bolje od mnogih u vasoj okolini.Imali ste mnogo vise srece od mnogih, ali niste  znali da cenite sve to u trenutku kada ste trebali.

 

BLIZANCI

Sve vase patnje i sva zivotna nedac,. mucila su vas jako mnogo.Pratile su vas dok su mnogi oko vas bili i bezbrizni i srecni. Sada je vreme da  saberete sve sto ste postigli i da se radujete svemu.

 

RAK

Vec ste na ivici snage i ne znate cemu se mozete nadati. Lose vesti vas prate dugo i sada cete moci da  se radujete, jer mislite da ste ih prebrodili.Vest da je vas partner vidjen sa drugom i da vas vara, bice najlosija vest koju ste imali do sada. Prolicete more suza!

 

LAV

Vec ste poceli da se osecate mnogo drugacije. Lose stvari koje su vas snasle, vec su bile i preboleli ste ih.Cak i da niste, to ste potisnuli duboko, i sada cete  moci biti razumni.  Samo vas je ojacalo, ono sto vas nije ubilo.

 

DEVICA

Radujete se  i vreme je da se ponasate kako i zelite. Cekaju vas lepa desavanja i radujete se onome sto ocekujete. Vase ce nade biti ostvarene i vreme je za neke nove i ozbiljnije korake koje  cete naciniti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2