Lav i Skorpija imaju sansu da zarade, a evo kome NOVA POSLOVNA PONUDA iz snova!

Lav i Skorpija imaju sansu da zarade, a evo kome NOVA POSLOVNA PONUDA iz snova!

3. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda necete moci da priustite sebe nesto posebno, ali da cete imati, imacete solidno. Sto se vas tice, vi radite, i radicete uzorno i ovih dana. Svoje obaveze uvek izvrsavate i ne brinete se za krizu, sve dok imate svoje ruke.

 

BIK

Nemate se vise u koga uzdati i tako sebi duziti odgadjanje jedne odluke. Vec ste zaduzili unapred, i mada radite, stajacete lose sa finansiujama.Sve je do vas i zato pokazite da mozete biti i vredni i i ozbiljni i odgovorni.

 

BLIZANCI

Malo po malo, stedite i zalite se uvek da nemate. Vasa finansijska moc i lezi u tome, sto krijete da imate, mada nije dobro sto kukate da nemate. Bicete opusteni, i bez brige ovih dana, ali nemojte da kukumacete. Vase bliznje to jako nervira.

 

RAK

Ako mislite da prebrodte ove dane, moracete da ozbiljno razmislite. Vreme je da se zapitate sta cete dalje, jer cete morati traziti neko trajnije resenje. Mozda biste mogli da zamolite jednu osobu, koja ima posao za vas, ali ste suvise ponosni.

 

LAV

Pruzice vam se sansa da zaradite, pa je nemojte odbijati. Mogli biste da zaradite dosta i da se obezbedite u svemu sto ste zeleli.  Ako prihvatite, vase finansije ce se znatno popraviti, i vi cete biti u odlicnoj poziciji.

 

DEVICA

Iamli ste lepu sumicu parica ali ste je neoprezno trosili.Vasi prohtevi nisu bili samo vasi. Davali ste nekome bliskome, a on je trosio na besmislice.Sada cete se prenemagati, a njega ce biti bas briga kako cete i sta cete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2