Izaberi LJUBAVNO PISMO  i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU! VELIKA LJUBAV ili  GORKE SUZE?

Izaberi LJUBAVNO PISMO i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU! VELIKA LJUBAV ili GORKE SUZE?

4. srpnja 2022. 0 By Maja

U ovim kovertama se nalazi tvoja ljubavna poruka za buducnost. U jednom .

Dva pisma slute najvecoj ljubavnoj sreci, ali jedan ce ti naslutiti veliku bol i razocarenje.

PISMO BROJ 1

Tvoja  ljubavna sreca nije uvijek bila pod sretnom zvijezdom ali ti si uspio da se izboris za svoju srecu. Osoba si koja je uvijek bila na strani ljubavi, pa cak i kada si u svom zivotu prolazio kroz velika razocarenja.

Ti si neko ko je uvijek znao sta zeli u ljubavi i to si sa osobom koja je pored tebe i postigao.

Imas lijep zivot sa osobom koju volis najvise na svijetu, jer ona je tvoj zivotni oslonoac. Pismo koje si izabrao sluti velikoj sreci, jer ti ces sa osobom svog zivota postici mnogo. Bice tu i nesuglasica, ali ono sto je najbitnije jeste da ces ti imati srecu da sa tom osobom ostvaris sve svoje snove.

Pred tobom su desavanja koja cete mnogo usreciti i niko sretniji od tebe nece biti.

Tebi je samo sreca i sudjena, jer tvoj partner tebe ludo voli, i u blizoj buducnosti ce ti ostvariti jedan veliki san kao dokaz njegove velike ljubavi. Ti si mnogo voljena osoba

i nista se na tome nece promjeniti.

 

LJUBAVNO PISMO BROJ 2

Uvijek si mastao o velikoj ljubavi. Trenutno si sam, ali to ne moze da te sprijeci da vjerujes u veliku ljubav. Osoba si koja zivi za ljubav i to se nikada ne mijenja. Mnogo toga se je desavalo u tvom zivotu. Razocarenja su bila dio tvog zivota  u tvojoj zadnjoj vezi.

Mnogo te je to boljelo , jer ti si neko ko se iskrene ljubavi nikada nije zelio odreci.

Sanjas o velikoj ljubavi i osobi koja ce doci u tvoj zivot i samo ti srecu donijeti. Psismo koje si izabrao pokazuje na to da ce se tvoj najveci san ostvariti. Ti ces imati toliko srece u ljubavi da ni sam neces znati sta te je snaslo, a to je ljubav.

Upoznat ces osobu koja ce cijeli tvoj zivot promjeniti i niko sretniji od tebe nece biti.

Tebi je zapisano da ces sa tom osobom provesti svoj zivot u velikoj ljubavi i sreci. Sudbina ti zeli srecu, i ti ces itekako  samo za tu srecu znati. Mnogo toga ce se promjeniti i niko sretniji od tebe nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2